Aktuális híreinkről, akcióinkról itt olvashat, időrendben visszafelé haladva...
 
Megnyitottuk új fiókirodánkat...
2007.03.01.
Budapest XI.ker. 1118 Higany u. 20.
Ezen a új helyszínen is leadhatja megsérült adathordozóját, munkanapokon 10-17 óra között, vagy ettől eltérő időpontban is előzetes egyeztetés után. (Tel: 30-9403125)
Az ügyintézés jelentősen lerövidíthető, ha előzetesen letölti, és kitölti adathelyreállítási megrendelőlapunkat és visszaküldi vagy magával hozza azt.
( Megrendelőlap itt )
 
Karácsonyi ajándékunk...
2006.12.01.
Decemberben ingyenesen vesszük át és szállítjuk vissza megsérült adathordozóját Budapest területén belül az Ön által kívánt helyszínen, a helyreállított adatokkal együtt. Természetesen ez semmibe nem kerül Önnek, ha sikertelen volt a helyreállítás, és csak a megmentett adatokért kell fizetnie ha sikerült értékes adatokat visszaállítanunk.
 
Sérült adathordozó átvételi helyeink bővülése...
2006.09.03.
Már dolgozunk azon, hogy hamarosan bővülhessen partnereink által azoknak a helyszíneknek a száma, ahol Önhöz legközelebb leadhatja megsérült adatait tartalmazó adathordozóját, helyreállítás céljából. Elkészültekor vagy ugyanitt veheti át a mentéssel kiegészülve, készpénz fizetés ellenében, vagy személyesen visszük házhoz.
 
Megújul weboldalunk...
2006.09.01.
Megkezdődött weboldalunk felújítása. Mostantól teljesen új arculatot kap és folyamatosan további funkcionalitásokkal egészül majd ki.
 
© 2006 NeTZ Team Kft.       webmester@netzteam.hu