Adat helyreállítás másképp...
megrendelőlap letöltése

Lehet, hogy Önnel is előfordult már, de ha még nem, bármikor előfordulhat, hogy megsérültek, elvesztek, különféle adathordózókon (leginkább: winchester, memória kártya) fontos, esetleg pótolhatatlan adatai.

Cégünk ezeknek az adatoknak a helyreállításával és lementésével foglalkozik.

Azonban, eltérően más, ezzel a területtel is foglalkozó cégtől,
mi kedvezőbb feltételekkel dolgozunk!

1.  Nálunk nincs bevizsgálási díj!
2. Nálunk nincs helyreállítási díj!
3.  Nálunk nincs adatmentési díj!
csak a helyreállított adatoknak van ára!

Nincs kockázat, mert Ön utólag dönthet mindenről!
Csak akkor kell fizetnie, az Ön számára fontos adatokért,
ha ekkor elfogadja árajánlatunkat.


Az adatok helyreállítása mindenképpen megtörténik, amennyiben az még lehetséges.

A helyreállított adatokat, egy szükséges méretű adathordozóra másoljuk (CD, DVD, winchester) és Ön ezek tartalmának megismerése után dönthet arról, hogy az általunk felajánlott áron megvásárolja-e. Ha nem, akkor az ügyfél természetesen az eredeti állapotában kapja vissza a helyreállításra átvett adathordozót. Az általunk helyreállított adatokat, egy Ön által meghatározott idő elteltével, (max. 1 hét) megsemmisítjük.

Tehát csak adat archiválási díjat számítunk fel! Erre az előkészítési procedúra bonyolultsága alapján ajánlatot teszünk.

 
Miért fontos, hogy Ön utólag dönthessen?
 
Néha még ügyfeleink sincsenek pontosan tisztában azzal milyen adatai vesztek el, és azok valójában mennyire fontosak és pótolhatatlanok-e. A tartalom egy részére emlékeznek csak.
Ha nincs az Ön számára fontos adat a helyreállítottak között nem kötelező megvásárolnia.
Utólag döntheti el, mi gazdaságosabb az Ön számára, az adatok pótlása vagy helyreállítása.
 
Milyen adatok helyreállítására van lehetőség, és milyen hordozókon?
 
Lehetőség van, elveszett, törölt, felülírt fájlok, megsérült Outlook és Outlook Express levelek, összeomlott rendszer, leformázott adatok, újraparticionált winchesterek, hibás megsérült EXCEL, WORD, ZIP, stb. fájlok, víruspusztítás okozta adatvesztés, visszaállítására.
Legfontosabb lehetséges adathordozók: winchesterek, memóriakártyák, USB kulcsok, floppy lemez. De egyéb adathordozó esetében is elképzelhető a helyreállítás.
 
Milyen esetben van lehetőség a helyreállításra?
 
Legtöbbször csak logikailag sérül meg az adathordozó, (törlés, tárolási struktúra sérülés),
ebben az esetben, ha még nem történt meg az adatok felülírása, nagy valószínűséggel helyreállítható...
Ne mondjon le adatairól idő előtt!
 
Milyen esetben nincs lehetőség a helyreállításra?
 

Ha az adathordozó fizikailag sérült meg, vagy winchester esetén az elektronika hibásodott meg, kevesebb eséllyel tudjuk sikeresen visszaállítani adatait. Ez a helyzet akkor is ha előzőleg már megpróbálták önmagára visszamenteni a helyreállított adatokat, de az mégsem lett sikeres.
Mit csináljak és mit ne? lásd: Gyakori kédések - Hogyan járjak el adatvesztés esetén?

 
Mennyi idő alatt történik meg a helyreállítás?
 
A legtöbb esetben ez attól függ, hogy mennyi írási művelet történt a hordozón az adatvesztés óta. Ebből következik, hogy az adat-helyreállítás esetenként, lehet lassú és bizonytalan kimenetelű folyamat is. Ideje függ a visszaállítandó adat mennyiségétől és az adatvesztés módjától is. Egyébként többlépcsős folyamat, mert a kevésbé sérült adatokat viszonylag rövid idő alatt lehetséges helyreállítani, de ha ez még nem tartalmazza az összes fontos adatot, akkor még van esély további adatok megmentésére is, csak ez már jóval több időt vesz igénybe.
Ezért időbeli garanciát nem tudunk vállalni a folyamatra, de kérésre bármikor megszakítható, az adathordozó visszakérhető, ekkor csak néhány ezer Ft ügyintézési díjat kell fizetni, a nem miattunk meghiúsult, sikertelen végeredmény miatt.
 
Mennyibe kerül ez nekem?
 

Ne feledje, adathelyreállítás estén, csak akkor kell fizetnie, ha elfogadja árajánlatunkat, a visszaállított adatok ismeretében.
Olyan eset még nem történt, hogy egy ügyfelünk ne kérte volna a megmentett adatait az árak miatt, legfeljebb csak egy részük volt fontos számára, mint amennyi helyreállításra került, így kevesebbet fizetett értük...

Tájékoztató árainkról itt talál részleteket

 

megrendelőlap letöltése

© 2006 NeTZ Team Kft.       webmester@netzteam.hu